O nas

Zadovoljne stranke, ki nas priporočajo naprej, to je naš cilj!

V podjetju ABC NET stremimo k temu, da imajo naše stranke leseno teraso iz najboljšega lesa, ki je takoj dobavljiv in kvalitetno postavljen. Iz tega razloga imamo čez celo leto zalogo med 30.000 in 50.000 m2 različnih vrst lesa, med katerim lahko stranka izbere tistega, ki bo položen na njeni terasi.

Največji direktni slovenski uvoznik eksotičnega lesa

Ker želimo strankam ponuditi najboljši les po najboljših cenah, smo izbrali direktno nabavno pot. To pomeni, da les naročamo direktno pri dobaviteljih v Braziliji, Mjanmaru, Rusiji,... Enkrat letno se odpravimo tudi osebno do dobaviteljev, kjer na mestu samem preverimo kvaliteto lesa, ki ga nabavljamo. Les je opremljen z EUTR (european timber regulation) certifikatom, s katerim je zagotovljeno, da ni črne sečnje in je poskrbljeno za pogozdovanje.

Največje nabavno tržišče predstavlja Brazilija (predvsem zunanje lesene terase in fasade). Naši dobavitelji pa so še iz Mjanmara (burmanski teak), Rusije (sibirski macesen), Hrvaške (slavonski hrast, bukev, jesen). Večina lesa ima FSC certifikat.

Prodajamo tudi na tujih trgih

Smo največji slovenski uvoznik eksotičnega lesa, katerega prodajamo v glavnem preko svojih skladišč (Kozina, Split, Zagreb, Beograd) ter preko partnerjev (Rusija, Avstrija, Italija itd).

Prodajamo v Slovenijo, Hrvaško, Srbijo, Avstrijo, Italijo Argentino, Dansko, Francijo, Rusijo Anglijo, BiH in druge države širom po svetu. Kupce oskrbujemo z zunanjimi lesenimi terasami in fasadami, zunanjim in notranjim pohištvom, parketi, žaganim lesom ter različnimi lesenimi polizdelki. Z našimi kooperanti tvorimo fleksibilno in hitro odzivno podjetje, cilj pa so nam "Zadovoljne stranke".

 
 
 

Prijava na naše e-novice

 

Vpišite vaš e-poštni naslov in bodite prvi obveščeni o naših novostih, akcijah in nasvetih!

    1. ABC NET, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.